Over LOF Groningen

Lymfologie & Oncologie Fysiotherapie Groningen verzorgt onder de naam LOF Groningen gespecialiseerde fysiotherapie aan cliënten met oedeem en kanker. De behandeling van oedeem is ingewikkeld en de nazorg van kankerpatiënten waar mogelijk nog ingewikkelder. Goede zorg vraagt de kennis van verschillende zorgverleners.

LOF Groningen heeft voor iedere cliënt een eigen aanpak. LOF heeft veel contact met lokale, regionale en landelijke verwijzers en heeft samenwerkingsverbanden met diverse partners in de zorg waardoor we snel kunnen handelen in acute situaties. Daarbij staat persoonlijke aandacht van de cliënt altijd voorop.

Werkwijze LOF Groningen

LOF beschikt over jarenlange kennis en ervaring. Tijdens onze behandelingen leren we patiënten door zelfmanagement meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden en/of beperkingen van de aandoening.

Lees meer

LOF - what's in the name?

LOF staat voor Lymfologie & Oncologie Fysiotherapie. Wat betekent het zonnetje in ons logo eigenlijk en hoe is dit zo ontstaan?


Lees meer

Onderzoek en publicaties

De therapeuten van LOF vinden het belangrijk om nieuwe kennis op te doen
door actief te participeren in wetenschappelijk onderzoek en dit daarnaast uit te dragen door het geven van presentaties, workshops, etc.

Lees meer

Ons team

LOF bestaat uit vier gedreven, enthousiaste therapeuten met ruime ervaring in de behandeling van oncologische en lymfologische clienten. Wij zullen er alles aan doen om de zorg te bieden die u verdient.

Joyce bosman

'Soms moet je je leven ondersteboven houden om te zien of er nog meer in zit!'

Lees meer

JOSE VOS

'Voor je lichaam zorgen is een investering. Je krijgt er iets voor terug wat onbetaalbaar is.'

Lees meer

Margot suelmann

'Zorgen moet je doen! Niet maken...'

Lees meer

Carolien KNipscheer

'Luister naar het fluisteren van je lijf, zodat het niet hoeft te schreeuwen!'

Lees meer